Journalist
Med världen som arbetsplats

Likväl som att fotografier representerar min passion för att fånga ögonblick är ordens fantastiska styrka något minst lika sporrande. Det började med sagoskrivande sent inpå kvällarna som liten flicka, fortsatte med samhällskunskap, språkstudier och engagemang i skoltidningen för att sedan bli en kandidat inom journalistik och multimedia.

I dagsläget frilansar jag som journalist, fotograf och copywriter och har bland annat producerat material åt Vagabond, Salt Food & Communication, BAKA, Magnus Johansson bageri & konditori, Stadsteatern, Small Island Chocolate & Coffee, pilsner Urquell, Harrys och Ida´s raw kitchen.

Konsten att kunna kombinera ord och bild är otroligt rolig. Då språk ligger mig varmt om hjärtat, liksom nya möten med människor är yrket som journalist bästa jobbet i världen. Mitt intresse för världen, språk, kulturer, människor, hälsa, mat & dryck gör att mina uppdrag oftast faller mot nischade kunder. Däremot överraskas jag gärna och tackar sällan nej till en utmaning. Hoppas på att höra av dig.