Om mig
Karin Wimark

Jag heter Karin Wimark och med kamera i hand och nyfikenhet i blicken söker jag ständigt nya, kreativa uppdrag. För det mesta går de i matens tecken och de tar mig världen över till människor och platser där passionen och drivet finns. Jag är fotograf. Skribent. Matälskare. Resenär. Uppvuxen i de norrländska vidderna men är numer bosatt i Stockholm, en fin utgångspunkt för nya spännande uppdrag både på nära och långväga håll.

Mitt stora intresse för världen och de många resor jag aldrig slutar göra, är för mig den största kunskapskällan av alla. Och med en kandidat inom journalistik & multimedia samt flera år av språkstudier i bagaget, har jag en grund som gör varje nytt uppdrag roligare, djupare och allt mer utmanande.

Kameran är alltid slängd över axeln och jag älskar att fånga ögonblick. Likväl taggas jag av konsten att formulera inspirerande texter, pricksäkra rubriker och målande beskrivningar. Min bredd, nyfikenhet och positivitet gör att jag aldrig får nog. Att jag alltid vill utmanas ytterligare. Som frilansare ser jag inga gränser utan sträcker mig gärna och ofta mot okända marker.